Post by ranrozamminow on Feb 9, 2022 3:08:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Battle 2021: Stick Fight War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod multi bani ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Battle 2021: Stick Fight War 2022 version ▞▞▞
Cel mai super joc❤❤❤
Noua actualizare este foarte proastă pentru muzică și nu primești pietre prețioase după fiecare meci, dar lucrul bun este că atunci când arcași împușcă săgeata este mai repede decât înainte.
Stickman Warriors Fighting War Stickman Battle - Joc mobil de luptă stickman distractiv și captivant, care conține elemente pentru a atinge un joc de strategie. Trebuie să-ți îmbunătățești forțele militare prin aur, să îmbunătățești abilitățile și armele stickman-ului tău sau să folosești instrumente suplimentare pentru a-i învinge pe stickmen-ul inamic. Distruge statuia țării adverse care folosește strategia și puterea magică a figurinelor: Miner, Sword, Spear, Archer, Wizzard și chiar Giant. Finalizează jocul distrugând toate armatele
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategiya cegw
Carrom Pool: Disc Game খেলাধূলা yfqk
Primul din serie a fost bun, dar acum este evident că le pasă doar să facă bani. A trebuit să-mi închid WiFi-ul doar pentru a mă juca din cauza reclamelor, moneda din joc a fost, de asemenea, construită într-o imagine pay-to-win. Jocul te obligă să mănânci niveluri lente doar pentru a vedea orice progres în trupele tale pe care îl urăsc. Nu mă pot descurca pe creatorii de jocuri care schimbă în mod deliberat modul de joc și sistemul de joc doar pentru a-i forța pe jucători să plătească bani. Este dezonorant și nu o voi susține.
Toată munca mea grea nu a fost salvată
DISTRACȚIUNE BINE DAR DESTUL DE CIUDAT
Hmm... Este o copie mică a stick war.legacy.Nu-mi place jocul de copiere, de aceea dau acestui joc 3 stele
Moștenirea obișnuită a războiului cu băț este atât de mai bună, nu este bine. Voi spune câteva lucruri pe care trupele de corp la corp le iau atât de mult înainte de a ataca, că se îndreaptă spre inamic, apoi continuă animația de mers încă o secundă, apoi atacă și că începerea unui nivel costă. bani, dar oricum treabă bună pentru a încerca, încercați mai bine data viitoare sau încercați să remediați acest incendiu al unei aplicații.
Stickman Battle 2021: Stick Fight War حکمت عملی atd
Frumos, dar stai
Îmi place această aplicație pentru că poți cumpăra în timp ce ești în joc
E ok
un joc foarte prost este o înșelătorie a războiului cu stick: moștenire, cel puțin fii original, acest lucru nu este atât de distractiv doar pentru copiii mici de 5 ani, plus acest joc este UMPLUT cu reclame cel puțin în stick war: moștenire au fost doar câteva reclame gunoiul său real dacă ar exista o opțiune de 0 stele, aș alege-o pentru că acest joc este TRASH! nici nu ai încercat să ascunzi faptul că era o copie la care doar i-ai redenumit: „sabie” „arcaș” „suliță” „vrăjitor” „gigant” 1/5 stele pentru mine.
Nu există absolut niciun motiv pentru 2 adăugări între fiecare nivel. Nu există opțiune de a plăti un dolar pentru a-l opri. Ritmul este foarte lent, dacă jocul tău mă face să vreau un buton de înainte rapid, atunci nu este chiar un joc imo. Stickwar-ul mai vechi este mult mai bun
Aduceți înapoi versiunea originală. Tocmai reînnoit. Nu o imitație Voodoo
normal
Interesant
Vreau o rambursare când am încercat să obțin un boost gratuit.
Nu joc acest joc, dar arăt foarte bine acest joc
Sunt atât de fericit pentru că acest joc este un creator drăguț, foarte bun 👏👏👏👏👍👍👍👍
Foarte distractiv, un trecător bun și sincer captivant.
Este în regulă, dar există prea multe erori și erori
Prima a fost mai bine să-ți poți controla caracterul
Este doar o înșelăciune a moștenirii războiului cu stick și Griffin pare prost, nu va minți, nici măcar nu poate învinge o armată, plus că sunt prea multe reclame și că nu vă puteți controla unitățile și sunetele nici măcar nu primesc. Am început despre sunete, vă rog să nu copiați munca grea a altora și asta este recenzia mea 1 STEA
Nu cunosc acest joc, dar pare distractiv
Jocul din bătălia stickman are o eroare jocul PVP în logare în PVP jocul de nivel este normal, dar PVP nu este normal și atât de greu poți remedia jocul
Minerii sunt mai proști, deoarece atunci când un miner moare, spre deosebire de jocul de mai înainte, acesta nu va mine în același loc în care un miner mort a fost cândva mine, așa că par să plece și să se sinucidă. Aceasta este principala mea critică. În afară de asta, se simte ca un joc fără sfârșit, spre deosebire de jocul anterior, unde era un obiectiv clar în vedere, de asemenea, nu mai poți prelua controlul asupra vreuneia dintre unitățile tale, așa că nu poți rezolva cu adevărat prima problemă. menționate prin această metodă.
Preturi foarte rezonabile si accesibile de
Atâtea reclame.
Când jucăm jocul PVP am pierdut întotdeauna pentru că am pierdut semnalul, chiar și semnalul este în regulă
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Стратегически twa
👍👍👍
Cea mai bună experiență, toate cele 1 evaluări, oamenii care spun să editeze recenzia dvs. jocul este bun, dar nu știți cum să jucați, cine acordă 1 stea, nu știu importanța jocului cu grafică reală
De îndată ce am văzut asta, am știut că este o moștenire de război, nu are o grafică bună ca cea originală, doar primește prima, nu această imitație. Mă descurc mult pe acel joc fără să folosesc bani și am mai mult de 35 din fiecare putere pe care o am. 40 dintre cele care măresc ca puterea turnului și furia spearton, dar nu-mi dezvălui niciodată secretele despre cum obțin toate pietrele prețioase >
Nu prea imi place acest joc
Nu se paste
Acesta este un joc bun, versiunea veche era o copie completă, dar asta da, se îmbunătățește
Da misto
Acest joc este distractiv este întotdeauna preferatul meu
Am schimbat asta de 3 ori acum. Practic, dacă vă place asta și nu reclamele, redați originalul. Aceasta este o fraudă. Nu sunt făcute de aceiași dezvoltatori. Dar cred că doar copiii de 5-8 ani joacă acest joc. Edit: răspuns automat frumos, pot spune că îți pasă cu adevărat de ceea ce cred oamenii despre atragerea de numerar. Spune-mi, cât de mult efort ai depus în acest joc? Câte venituri obții, câți bani ai câștigat din această grămadă de gunoi de fraudă?
O fraudă clară a războaielor cu bâtele: moștenire. Am văzut o adăugare pentru acest joc în original, chiar și prețurile și unitățile sunt aceleași, vă rugăm să luați jocul original, este mai bine cu mult mai puține adaosuri. Edit: apoi răspund cu un robot, wow
Круто
Îmi doresc ca acest joc să aibă mai multe misiuni