Post by ranrozamminow on Feb 9, 2022 3:05:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Konuşan Ginger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Konuşan Ginger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daha fazla puan ▞▞▞
▞▞▞ Konuşan Ginger 2022 version ▞▞▞
Ekran görüntüsü aldım ve kazandım beni ve kardeşim gözlerinin içine baktık kurtulduk indirmeyin
Bu delilik Bir ekran kaydı ve birkaç ekran görüntüsü aldım, sol gözünde maskeli bir adam ve sağ gözünde bir pencere masası ve comepeter oturduğunda dişlerini fırçaladığınızda hiçbir şey yapmıyorken iki gözünde de kafatasları görüyorum bu uygulama seni izliyor, ne yaparsan yap bu uygulamayı indirmezsen eğer yetişkinsen bu uygulamayı indirme.
Çok sinir bozucu
Talking Ginger Unterhaltung zjp
Bu uygulamayı seviyorum ama havası çok sorunlu ilkler nasıl tuvaleti değil botu beni biraz eğlendiriyor hoşçakal
OMG BU ÇOK KORKUNÇ DİŞ FIRÇASI ZAMANLAYICIYLA GİTTİĞİN ZAMAN BİR ADAM VE PENCERE VAR AMA TEK İYİ ŞEYİ 8 YAŞINDAN KÜÇÜK İSE İNDİRMEYEN ÇOK REKLAM OLMAMASI 😵😵😵😰😰😰😱😱😱😭 😭😭😈😈😈☠☠☠💀💀💀👻👻👻👽👽👽
Ging'in dişini fırçalarken sırılsıklam bir pencere net birer şekilde,ve çokini kullanırken solde çokkkkk dikkatli bir AD VAR! ben test etmek için yükledim ama siz yinede bence yüklemeyin ama test etmek bundamıyorsanız indirip bakabilirsiniz.Tüm talkıng oyunlarında örnekler:Tom,ancela,benn,frank bunlarda kamera var bizi İZLİYORLAR ve GÖZETLİYOR. arşivi meraklısı.
ARKADAŞLAR DİŞ FIRÇALARKEN GÖZÜNE BAKIN KAMERA VAR!!
güzel otel hiçbiyere gitmiyor ama beğenmiyor
oyun çok güzel kamera dostların gösteri gibi köpek köpeği var ama köpeğin adı nedir? bencem zencefil çok iyi tavsiye ederim sadece yavaş yükleniyor o kadar onun dışında bir şey yok kamera var diye abartmayın angela ve tomdada kamera diye bir şey yok kim yaptı çok güzel olmuş ellerine sağlık içinde görme oyunu ben çok sevilen
Çok güzel bir oyunu inandırıcı olmayan oyunu var diyenlere çok güzel bir oyunum eğitiminden ana eğitimden belli bu oynuyorum çok güzel olmuşum demek için ana eğitimden belli bu oyunu oynuyorum çok güzel olmuşum. hatta angela ve Tom da yüklü şu ana dek hiç bir şey olmadı
Ama kamerasi neredeyse göremedim
Yani muhtemelen biri seni izliyordur ama pek umurumda değil ama eğer izlenmek istemiyorsan indirmemektense
Oyun 1 puan bile hak etmiyor ben yorum yazmak için puan vermek dişlerini fırçalarken gözlerine bakın ya da oyun planlarına bakın
Ya manyak için bir neden kamera olsun ki? Manyaklar
Ben 8 yaşındayım. Gözlerinde bir adam gördüklerini ve göremediğimi söyleyen bir yorum okudum ama gözlerinde bir şey gördüm ve ne olduğunu çıkaramıyorum.
zamanlama açısından iyi dişlerini ne kadar süre fırçalaman gerektiğini seviyorum
Abi kamera kamera ya gelecek gelecek olsan değil ya Allah Allah. Korkacaksanız ALLAHDAN korkun . Ben kıyafeti 7-nin bütün oyunlarını oynadım . Ama hiç kimsenin görüş kamerası Hakkında . Oynayacaksanız ya zıkkım . Küfür uygulamasındade mecburdum yani. Bu arada ben meryem türkmenistanlıyım 11 yaşındayım içindeyim. 13 yaşımda yeni telafon alacam çaktırmayın .
oyun çok güzel
güzel
Uygulamayı beğendim, çocuklarınız için çok iyi, çocuklarım gerçekten çok seviyor, bu yüzden her gün oynuyorsunuz ve ben onu seviyorum😀😁😇
Bana laklar gelsin
bu oyunu sevmiyorum Bu oyunda daha az işlev var....
1'den 5'e 2 sıkıcı oyun
Bu oyun çok şirin ve kullanımı kolay
Arkadaşlar, resimlerini büyütebildiğim kadar büyüttüm ve gözlerine göz atın. Ve kamera filan Hakkında. İsteyen herkes indirebilir
size 3 puan verdim. Mutlu oldunuz mu?
Süper ürkütücü gözler. Gözlerinde bir oda görebilirsiniz.
Ekran görüntüsüne bakı kameravar
Güzel ama kameradan nasıldı benim kameramdan dolayı kapalı
Güzel ama.... Daha çok kıyafet ve görünüş eklemek istiyorum Değişebilir ama onunla eğleniyorum
Çok güzel değil ama iyi
güzel ama oynaması çok sıkıcı
Bu oyunu seviyorum ama sıkıcı oluyor
Aww onu seviyorum çok tatlı ama daha çok şey yapmalısın
Macun surekli bitiyor ve onun montajı sadece 1 yopboz parçası kazanabiliyoz
Gingrin kamera yok ya hiçdebile yok
S**** o zaman biz okuyucusen oyununda iyi kafaya belgotürk Lab olmadık belgotürk doğru söylüyor vallahi vardı Ulan benim üstümde neden mavi olduğunu biliyor geri zekalı
Komik bir oyun oynuyor
Oyunu masa saati yukledim ama nereye yuklendi Bilemedim yardimci olabilirmisin acba
Gözünde kamera var. Ama öfkeli dikkatli baksak, onun fotagrafinda, mücadelede gözümüzün içine bakiya
oyun ilk baktım da sonra bir şey varken dişini fırçalarken sa bizim bir penceremle arkadaş canlısı insanlar konusunda isteklim yemin ederim oyunu indirmeyin çok korkunç.
Fndel ama 3y
çok eğlenceli ve uzun bir süre tadını çıkaracağım. torunlara da zevk verir.
Onu seviyorum, yedi yaşımdayken oynamıştım. Ama keşke bir yatak ve ayrıca bir sohbet çubuğu ekleyebilseydin. Ayrıca zencefil çok şirin olacak yatakta uyuyabilmeli ama genel olarak hoşuma gidiyor
Wild Sky TD સ્ટ્રેટેજી uwt
Talking Ginger Unterhaltung zjp
ben oyuna girebilecek 6 dakika sonra çocuklar korsan foto yanları çıktıları ve HATA KO3343 YAZINRAFI ÇALABİLİNİR HEPANIZI ÇALABİLİNİR
Bir pencere ve kızıl gözlerde beyaz bir insan gördüm. Adam her seferinde bana bakmaya devam etti. Bu kedi oyunlarını gerçekten sevmiyorum ama tekrar gözlerine baktım ve sonrasında hiçbir şey görmedim. Bunun sadece benim fikrim olduğunu düşündüm ama sonra tekrar baktım. Bu sefer pencereden uzakta bıçak tutan adamı görebiliyordum. Bu oyun beni ürpertiyor. Oh ve diş fırçası zamanlayıcı moduna girerseniz, gözünde bir pencere ve başka şeyler görebilirsiniz. Bu oyunu oynama
Oyundan kurtulmak zorundaydım çünkü bana bakan bir adam gördüm kaçırılmak istemedim çünkü söylentiyi biliyordum ve ondan kurtuldum
Talking Ginger Hiburan nkm