Post by ranrozamminow on Feb 9, 2022 2:37:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hybrid Animals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hybrid Animals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara više primogema ▞▞▞
▞▞▞ Hybrid Animals 2022 version ▞▞▞
Ova igra je nevjerojatna, dodajte još stvari više i više životinja za uzgoj, molim i više izrade, a također je nemojte skidati u Android kitkatu. Ja sam low-end podjele i radim glatko bez ikakvog pojačivača igre i igra je glatka samo normalna grafika je nevjerojatna radite glatko, molim vas učinite to glatkijim Like wow ova igra je nevjerojatna, molim vas, radite više na ovoj igrici je nevjerojatna, a Android 4.4.4 ostanite u Android kitkatu 4.4.4
Hybrid Animals 시뮬레이션 zjr
Kad igrate i izrežete igru . Nakon toga, kada ponovno igrate, treba vam neko vrijeme unatrag. Kad sam prodao previše krhotina leda i nekoliko starih stabala. Dobio sam 5149 novčića. Onda sam prekinuo igru i kad sam ponovo igrao. Shvatio sam da nemam para od prodatih stvari.... 😡😡😡 Želim sav novac besplatno... Vratite mi... I riješite ovaj problem 😡😡😡😡 Poslije ću ocijeniti 5 zvjezdica...
Ova je aplikacija sjajna i uživao sam u njoj, ali ne mogu vratiti svoje kupnje sa starog telefona na novi. Sati vremena i novca na odlivu, popravite ovo.
Nevjerojatna igra gubljenja vremena. Stvarno sam uživao igrati hibridne životinje, ali postoje problemi, pop oglasi su pomalo neugodni, pogotovo ako želim dobiti nešto iz škrinje što je potrebno zauvijek da se moja nagrada učita nakon gledanja oglasa. Drugi problem s kojim sam se susreo je taj da kada želim pomaknuti zid ili ogradu ili koristiti lopatu na nečemu, ponekad to ne uspije. Odlična igra općenito, hvala vam što ste pročitali ovu recenziju.
Online multiplayer ne radi. Pokazuje 'grešku veze' svaki put kada se drugi igrač pokuša povezati.
To je cool kao i avanturistička igra, ali uvijek kliknem na frend server i umrem jer su me napale druge životinje, a učitavanje poslužitelja traje predugo, uvijek se naljutim, skoro sam razbio telefon zbog toga, možeš li to popraviti molim te? Želite li dodati prilagođeni prikaz gumba?
Ova igra je dobra, ali problem su OGLASI I BUGS (greške) Primjer kvarova koje sam pronašao: Kada sam pisao dugačak tekst u znaku iznenada se pojavila PONUDA FRICKIN MYSTERY BOX i nakon što sam završio pisanje u znaku..... Vi ne mogu komunicirati sa svim znakovima. Još jedna greška je kada odete do velike grupe bobičastog grma (koju sam ja napravio) idete ispod zemlje i gore.... Dakle, popravite ove greške kako bih mogao nastaviti igrati
Hybrid Animals شبیهسازی jzpa
Tako fora!!
Greška: kada steknete veliku mogućnost, idite u jednu od trgovina i pritisnite tu mogućnost da izađete izvan karte jer sam naišao na grešku i bila je glupost i prilično blizu, zato joj dajem ocjenu pet zvjezdica jer ima grešaka u igricu, ali ako ste naišli na taj propust onda ste pravi haker. volim ovu igru
Sviđa mi se igra, ali molim vas dodajte neki način ako prenosite stvari jer sam kupio 60 dragulja na svom starom telefonu, a oni se nisu prenijeli na ovaj, pa dodajte prijavu na Google play 👍 dobit ćete 5 početaka kada se možete zajebavati pustite multiplayer.
Hej programeri, osjećam da je sat koji dodaje za nagrade namješten! Nakon što sam odgledao gomilu oglasa, sada imam 13 dijamanata, ali nešto nije u redu, gledam više od 40 oglasa i nikad nisam dobio niti jedan dijamant kada sam bio tako blizu da dobijem paket namještaja za igru! Počinjem misliti da vam igra neće dopustiti da dođete do 15+ dijamanata! Zapamtite da gledam 40+ oglasa, a ne jedan dijamant!
Igra je nekada bila odlična, uživao sam u njoj.Potrošio sam i nešto novca na ovu aplikaciju. Međutim, nedavno se ruši bez ikakvog razloga i kada to želite prijaviti, vodi vas na praznu stranicu koja je dolje.. Osim što sam potrošio novac na ovu igru, kupio sam paket novih stvari za miješanje, bile su tamo , sada ih nema. Ako potrošim novac, očekujem da ću imati sve stvari koje kupim. Običan i jednostavan. Riješite ove probleme
Ova je igra na trenutke stvarno zabavna i opuštajuća, a fantastično je što možemo gledati reklame kako bismo stekli 'premium' valutu. Sviđa mi se kako možemo birati kako će naš igrač izgledati na temelju našeg hibrida, i volim posjećivati servere svog prijatelja. Moja jedina zamjerka je da mi se ne sviđa kako nastavljaju povećavati troškove dragulja za artikle u trgovini, ali to je prilično malo jer možete odabrati da nemate teleportere, glazbene kutije i još životinja. Preporučam ovu igru. 👍🌟🌟🌟🌟🌟
super igra samo da prije naprave multiplayer makar prije 2019
Ovo je najbolja igra koju sam ikad doživio. Bio sam na razini 114. I postao sam jako tužan iz glupog razloga ako mislite da jest. Htio sam gledati dodatke. Imao sam preko 20.000 i nekoliko. I nastavio sam se spajati i dobivati nova čudovišta za prijatelje. Prvo je vojnik koji je slomio leđa bio moj prijatelj, ali je na kraju zaglavio u karti Zaboravio sam ga sada pustiti da hoda sa mnom kući I rastužio sam se. I ona 3 ili 4 čudovišta koja su moji prijatelji. Umro. Nisam bio dobar zaštitnik. I umro sam izgubivši sve
Igra s 4 zvjezdice, ali 2 jer problemi s više igrača rješavaju probleme s prijateljima pozivaju domaćina i pridružuju se igri, molim te, treba mi da se popravi utor!
Lijepo mi je, postoji problem s vašom igrom izrade metalnih šipki, potreban vam je nakovanj za izradu metalnih šipki, ali za izradu nakovnja trebate metalne šipke pa ako možete to popravite, to bi bilo sjajno
To je tako cool, ali postoji greška da se ne mogu pridružiti bratu ili sestri u njihovoj igri, popravite to
5 zvjezdica! ⭐ Isprva sam mislio da je to samo bezumna igra za miješanje životinja, ali to je zapravo igra otvorenog svijeta! I to je prilično zarazno! Dao sam mu 5 zvjezdica jer ga morate isprobati, ali ipak mislim da ga treba malo poboljšati. 1.) dopustite nam da provjerimo naš status (HP i druge statistike) u bilo kojem trenutku 2.) Više ukrasnog namještaja, pls! 💗 3.) Sada sam na razini 800+ i mob lv.1 i lv.700↑ daje istu količinu iskustva... Osim toga, bravo dev!🎉 Također, svaka čast što ste aktivni u zajednici !
ne sviđa mi se novo ažuriranje Proveo sam sate i sate igrajući se skupljajući sve resurse imao sam škrinju sa svim predmetima. razlog zašto mi se više ne sviđa je zato što sam izgubio svaku stvar, čak i nivo 3975 i sve stvari koje sam kupio, molim te, igrat ću ponovo ako dobijem svoje stvari, molim te, to je moja omiljena igra
Izvrsna igra, ova igra nije samo hibridna igra, već ima i mnogo drugih tipova poput pustolovne igre, igre pucanja, igre trgovanja, a ima i mini igre, sada samo čekam nova ažuriranja.
To je stvarno dobra igra. Sviđaju mi se ovakve igre. Postoje samo problemi kao što su neki predmeti koji postaju nevidljivi i predmeti koji se gube iz škrinja kada se uklone. Također, dodajte nešto poput grafikona kad god ćemo postaviti namještaj radi veće točnosti.
Jedva ono što tvrdi da jest. Pomiješate dvije "životinje" s popisa od <20 i budete bačeni u neki đubretni RPG za preživljavanje s opcijskim online multiplayerom. Poteškoća je previše strma i čini se više kao hvatanje novca za napredak nego bilo što zapravo zabavno. Miniigre su u početku bile zabavne, ali najteža je poteškoća doslovno bot koji napravi najbolji mogući potez, tako da je neke od nagrada gotovo nemoguće dobiti. Nagrade su također na predugo odbrojavanju vremena. 30 sati? Dođi...
Toliko volim ovu igru i stvarno me boli da joj dam tako nisku ocjenu, ali bio sam na razini 500 s punim drevnim oklopom najboljim oklopom u igri i kada sam je slučajno izbrisao bio sam na razini 100, molim vas popravite ovo, stvarno trebaju moje razine natrag i moj dvorac i moji ljubimci pa da, molim vas, dodajte neki način da to spriječite.
Dosadno😐😐😐
Dajem mu 5 zvjezdica jer: 1. Ne treba internet. 2. zabavna igra za igranje s kućnim ljubimcima! 3. puno stvari koje možete biti/zanat. 4. Možete igrati s prijateljima 5. Jedini problem je što ne postoji gumb za ponovno pokretanje igre. Poput vašeg računa računa. Siguran sam da mi je kobra nešto, ali htio bih to promijeniti. I lik se može resetirati, molimo dodajte gumbe za resetiranje za njih. Nevjerojatna igra!!!!
Hybrid Animals Παιχνίδια προσομοίωσης xdwm
Odlična je igra, sviđa mi se, ali treba je više izraditi. Multiplayer mi treba uskoro dodati. Više sredstava i stvari za napraviti
VELIKO na mnoge oglase, čak i odmah nakon ponude koju sam odbio. Razumijem da se oglasi plaćaju za ove igre, ali ne treba vam svaki put kad podignem razinu ili uzmem štap. Da mogu ovoj igri dati manje od 1 zvjezdice, dao bih!!!
Hybrid Animals شبیهسازی vfx
Hybrid Animals Simulare pui
To je dobra igra, samo što ne možete puno učiniti i ne možete kombinirati životinje koje ste već stvorili s drugim životinjama.
Volim igru, ali mislim da ako tvoj ljubimac umre trebao bi se mrijesti ili tvoja kuća jer ja sam dijete i plakao sam pa sam upravo izlegao jaje to je bio slon orao i htio sam dobiti još jaja i svog ljubimca umro pa sam zgrabio svoja dva omiljena ljubimca i otišao po novo jaje i moji ljubimci su se svađali s nečim pa sam otišao vidjeti što i rekao je buster umri pa sam počeo plakati i ne znam da je to velika svinja koju sam mogu ubiti i velikog Corgija kojeg mogu ubiti za jaja
Vau... ne možete se pomaknuti za 10 koraka, a da ne dobijete oglas ili skočni prozor koji od vas traži da pogledate oglas za malu nagradu. Totalno uništava svaku šansu za ulazak u igru.
Ova igra je stvarno dobra. Definitivno je jedna od najboljih mobilnih igara. Međutim, jedini razlog zašto mu dajem 4 zvjezdice je zbog reklama. Ne bih imao problema s njima da nije bilo činjenice da ako pritisnem ne u skočnom prozoru s besplatnim oglasom, ponekad mi se ipak oglasi oglas. Mislim da bi bilo najbolje da oglasi budu strogo izborni. Na taj način se oglasi neće reproducirati ako kliknete ne.
Sve je išlo super. Sveukupno je to sjajna igra. Ali nakon što sam dobio svoj čarobni grah, moj dvorac je nestao. Zajedno sa svime u njemu. Potrošio sam puno vremena i novca na taj dvorac i namještaj. Nema ga i ne mogu ga nigdje pronaći. Da nema ovog izdanja, bilo bi 5 zvjezdica.
Predobro
Volim igru. Međutim, mislim da biste trebali dodati više gradova, recepata, materijala i stvorenja (konkretno, želio bih više dino sorti). Također bi bilo lijepo da možete odabrati koju od životinja želite tip tijela, uzorak, boju i druge vizuale.
Tip iz igre mora da vara on ih dobiva cijelo vrijeme i koristi moja jaja zbog tvoje igre ne uspijevam samo zato da mi možeš poslati neželjenu poruku s oglasima
Neću lagati, ova igra je nevjerojatna, nema ograničenja u tome što možete učiniti, ali želio bih prijaviti grešku: spustim škrinju dolje i sljedećeg dana stavke se prenose u drugu i istu s kućama kroz koje prolazim vrata i odjednom sam u špilji u oblacima ili na crnom mjestu. Bio bih jako zahvalan ako nađete mjesto da to popravite, čestitam na nevjerojatnoj igri ❤️🧡💛💚💙💜
Obožavam ovu igricu, nekad sam je igrao kao svaki dan trošeći sve svoje sate, ali jedna stvar se dogodi da se neki server ugasio, malo sam bio usamljen pa sam je deinstalirao, molim vas, napravite jedan stalni poslužitelj na kojem se mogu družiti sa svojim prijateljima
Dosađivali su mi oglasi i moja igra je zapela u STASIS-u zbog 1 iz MYSTERY BOX-a!
Malo glupo
Kada koristim čarobni grah gornju površinu bean disappera i padam u prazninu svaki put kada uđem i ne mogu vidjeti ništa drugo, samo vrh graha koji je narastao pa vas molim da popravite grešku. Hvala vam
Sviđa mi se ova igrica osim što jedva možete nešto učiniti. Kad biste mogli pronaći špilje i istražiti ih kako biste dobili rijetke materijale, to bi bilo sjajno. Također biste se trebali suočiti s neprijateljima koje je teško pobijediti u špiljama. S tim rijetkim materijalima trebali biste moći napraviti cool i potrebne stvari. Mogli biste je dopustiti da ubija neprijatelje kako biste mogli napraviti torbu. Torba bi bila kao veći inventar.
Piše "igra ti je zastarjela" kad je odem ažurirati, ne pokazuje znak ažuriranja koji sam se pridružio svijetu prijatelja
Ovo je sjajna igra osim koliko dodataka morate pogledati. Svake 2 ili 3 minute vas pita da li želite gledati i reklamirati da dobijete škrinju. Čak i ako kliknete ne, morate pogledati oglas. Ne možete čak ni isključiti svoj WiFi osim ako ne meljete. -Volim se igrati s bratom i tatom pa vam treba WiFi za online igru. Također ne bih prestao dobivati oglase kada sam u tuđem svijetu. Bilo da je to bilo dok ste se petljali.. ili usred borbe i da ćete umrijeti. To je stvarno neugodno.
Nema tutoriala kako se igrati, koja je svrha kostiju, jaja, kruha, zašto sve životinje imaju istu brzinu, vrijes... To ih čini samo različitim skinovima. ne možete slagati nijedan predmet i svaki predmet zauzima jedan prostor što je previše, tu su samo zlato i epske škrinje, biomi su napravljeni od kvadrata. stoga treba mnogo razvoja, molimo poboljšajte ovu igru.
90% vremena ne mogu ga ni otvoriti. ostalih 10% se otvara, igra 2 minute, a zatim vas ponovno zatvara. prilično iritantno kada s tim ne možete ništa učiniti ili nigdje postići.
Gry Dla 2 3 i 4 Graczy Symulacyjne imah
Dajem mu 1 zvjezdicu jer sam prije 2-3 godine kupio 2, a to su bila 2 pakiranja životinja. Ponovno sam instalirao igru i otkrio da ih više nemam. Molim ili: vratite mi novac ili vratite artikle.
Molimo vas kad god ova igra ima ažuriranje, također ažurirajte staru igru ili staru kartu. Potrošim nešto pravog novca na svoj stari, ali karta na njemu je zastarjela.